Holistische behandeling

Holisme is een levensvisie die uit gaat uit van verbinding. Alles vormt een verbinding met elkaar. Wanneer er een aspect uit balans is, heeft dit invloed op alle vlakken. Het holisme gaat uit van vijf niveaus:

Fysiek niveau ~ hoe gaat het fysiek met mij?
Emotioneel niveau ~ is er ruimte voor mijn emoties?
Mentaal niveau ~ ben ik me bewust van mijn gedachten?
Energetisch niveau ~ weet ik waar ik energie van krijg?
Spiritueel niveau ~ leef ik het leven waar ik gelukkig van wordt?

Mijn visie is vooral gericht op het weer laten stralen van de cliënt. Iedereen is uniek en heeft een unieke bijdrage aan dit leven toe te voegen. Ik wil samen met jou je licht weer laten stralen en de liefde voor jezelf terug vinden. Het leven heeft zoveel te bieden en ik help je graag om er weer met volle teugen van te genieten.

Elke klacht wil gehoord worden. Hoe meer je de klachten negeert hoe duidelijker ze worden. Wanneer je echt luistert naar een klacht en gaat onderzoeken wat hij wil vertellen kom je weer een stapje verder. Ik zie het lichaam en zijn functies en klachten als een puzzel. Elke klacht vertegenwoordigt een stukje. Hoe beter je de klacht begrijpt, hoe beter je de plek van het stukje kunt vinden. Wanneer de oorzaak is achterhaald past het stukje in de puzzel en is dat stuk opgelost.

Als holistisch therapeut wil ik graag samen met jou puzzelen en erachter komen waar de klachten vandaan komen die je ervaart. Wanneer de oorzaak is achterhaald kunnen we een plan maken om naar het gewenste resultaat toe te werken. Stap voor stap begeleid ik jou naar het prachtige leven dat in jouw toekomst ligt! Je neemt weer de regie over je eigen leven en de klachten zijn je niet langer meer de baas.

De eerste afspraak is de holistische intake. Hierin begin ik met een intake en als afsluiting een Reiki behandeling. De vervolgafspraken starten met een coaching gesprek of andere methodieken die gewenst zijn voor het proces zoals chakrascan, EFT en de Sedona methode. Ik sluit de behandeling altijd af met een Reiki sessie zodat de cliënt mag ontspannen.

90 minuten

De eerste holistische afspraak.

111 euro

60 minuten

De holistische vervolgbehandeling.

88 euro

Holistische praktijk deep dive

Therapeut: Anneloes Koopman

Hoogstraat 66, 5954 AD Beesel

Maandelijkse nieuwsbrief

Meld je met onderstaande button aan voor de nieuwsbrief!

©2023 Holistische praktijk Deep Dive | KVK: 89540778