Wat is Reiki?

Reiki is een oude Japanse geneeswijze die gebruik maakt van handoplegging. Het woord Reiki bestaat uit twee Japanse karakters Rei ~ Universeel en Ki ~ levensenergie.

 
De grondlegger van Reiki is dr. Mikao Usui. Ik geef de Reiki behandelingen volgens de methode van Usui. Reiki kan ook wel gezien worden als een levenswijze en kent vijf principes:


1. Juist vandaag, maak ik me geen zorgen.
2. Juist vandaag, maak ik me niet boos.
3. Juist vandaag, wil ik mijn leven eerlijk verdienen.
4. Juist vandaag, ben ik dankbaar voor alles wat ik heb.
5. Juist vandaag, ben ik vriendelijk voor alles wat leeft.

Wat kan Reiki voor jou doen?

In je leven ontstaan er vaak verschillende blokkades in je lijf door pijn, verlies, trauma’s etc. Hierdoor kan de levensenergie niet goed doorstromen in je lijf. Hierdoor blijven klachten bestaan want de Reiki energie komt niet meer goed op bepaalde plekken. Reiki energie activeert het zelfhelend vermogen. 

Een Reiki behandeling zorgt ervoor dat de levensenergie weer door je hele lijf kan stromen en het zelfhelend vermogen geactiveerd wordt. 

Hoe ziet de behandeling eruit?

De behandeling bestaat uit een kort gesprek over waar we de reikibehandeling op gaan focussen. Hierna mag je op de behandeltafel gaan liggen en ontspannen. Doormiddel van handoplegging geef ik de reiki energie. Ik begin vanuit je hoofd en werk toe naar de voeten. Het enige wat jij hoeft te doen is ontspannen! Als de behandeling klaar is leg ik mijn hand op je schouder en mag je even rustig bijkomen. We sluiten de behandeling weer af met een kort gesprekje over je ervaringen en die van mij. Zorg er altijd voor dat je veel water drinkt na de behandeling omdat er veel afvalstoffen afgevoerd worden. 

45 minuten

55 euro

Holistische praktijk deep dive

Therapeut: Anneloes Koopman

Hoogstraat 66, 5954 AD Beesel

Maandelijkse nieuwsbrief

Meld je met onderstaande button aan voor de nieuwsbrief!

©2023 Holistische praktijk Deep Dive | KVK: 89540778